De wereld van Newsweek

'De wereld is onze inspiratiebron, Europa onze toekomst,
België ons land en Vlaanderen onze thuis'

Magazine
Magazine
print 11x per jaar

Elke maand krijg je hier inzicht en inspiratie over de grote thema’s van de wereld, én de oplossingen en best practices die ons naar de toekomst leiden. Geschreven door nationale en internationale journalisten die geobsedeerd zijn door hun vakdomein en zo achter hoeken kijken om tot haarscherpe analyses te komen. 148 pagina’s over wetenschap & technologie, politiek & maatschappij, business & finance en travel & leisure.

Magazine
Magazine
print 4x per jaar

Sommige thema’s zullen zo’n grote rol spelen in ons leven dat ze tot op het bot moeten uitgeklaard worden in een special. Newsweek Scope zoemt vier keer per jaar in op zo’n sleutel-thema en geeft richting en antwoorden. De komende twee Scopes gaan over de toekomst van onze voeding en e-mobility.

Magazine
Magazine
digitaal 48x per jaar

Elke vrijdagochtend in je mailbox: een e-magazine dat de need-to-know informatie van een nieuwsbrief combineert met de nice-to-see inspiratie van een magazine: best of both worlds dus.

Magazine
Magazine
digitaal 24/7 het hele jaar

Newsweek.be biedt een rijkdom aan achtergrondinformatie bij actuele thema’s, gecombineerd met slimme analyses en inspirerende columns.