Bernard Lernout

Bernard Lernout

Ik was vroeger geabonneerd op Newsweek International. De Vlaamse Editie is knap gemaakt zowel naar inhoud als naar vorm!

Bert De Vos

Bert De Vos

Vervlakking. Verkleutering. Intellectuele verkaveling. De tegenaanval is ingezet. De bakens worden verzet. Verwondering. Verwachting. Verzekering.

Carl Lapeirre

Carl Lapeirre

Newsweek zou het blad van analyse en diepgang mogen zijn in een tijd waar de tweet regeert.
Graag een indringende kijk zowel tekstueel als visueel!

Christophe Costers

Newsweek is een iconische leverancier van scherpe reflecties. Fantastisch dat we dit nu ook vanuit een BeNeLux perspectief krijgen!

Herman Polleunis

Herman Polleunis

Minder meningen, meer èchte inzichten

Herwig Rogiers

De beste duiding is het kleinste gemeen veelvoud van alle meningen bekeken door de multicolore bril, die niet de uwe is.

Hilda Koninckx

Een fantastisch nieuw initiatief, blij dat we weer intellectuele zuurstof krijgen!

Hugo Ruland

Er is in onze geconnecteerde maatschappij van vluchtige tweets en breaking news, meer dan ooit, nood aan info met analytische diepgang. Newsweek, wij rekenen op u voor een open, frisse, en doordringende kijk op wat er in ons dorp -de wereld- gebeurt.

Jan Callebaut

Newsweek brengt een extra perspectief in moeilijk tijden.

Jean-Jacques Delmée

Jean-Jacques Delmée

Newsweek is voor de toekomst en staat achter de feiten.

Job Beeckmans

Newsweek geeft me een venster op de wereld dat ik in m’n internationale job perfect kan gebruiken.

Johan Dermaut

Johan Dermaut

Met natte en/of koude dagen voor de deur is het zalig om nog eens met een papieren tijdschrift in een zetel te ploffen en originele artikels te lezen die niet klakkeloos gecopieerd worden en met diepgang.

John Metselaar

Newsweek was my first English-language magazine love – I’m thrilled it finally, after some 30 years, arrives in Belgium!

Joke Verbeke

Ik vind het belangrijk om goed geïnformeerd naar de wereld en naar de toekomst te kijken, zowel in mijn privéleven als in mijn bedrijf. Daarom lees ik Newsweek.

Koen Roman

Koen Roman

In tijden waarin scopes steeds maar sneller en zonder “double-check” op je afkomen biedt een magazine als Newsweek rust. Slow-reading als het ware.

Ook founding member worden?