Think. Forward.

Nieuwe, frisse kijk op de wereld dankzij onafhankelijke, intelligente en inspirerende journalistiek. Wij zijn vooruitgangsdenkers met een grote liefde voor change.

We helpen onze Newsweek community om achter hoeken te kijken, navigeren de disrupties in hun vakgebied en verbreden en verdiepen hun kijk op ‘s werelds belangrijkste vraagstukken en uitdagingen. We zoeken steeds naar de oplossing, we bekijken de problemen van de wereld dan ook vanuit globale, technologische oplossingen die we dan vertalen naar every day life.

Onze journalisten zijn geobsedeerd door hun vakgebied, of het nu Artificial Intelligence is of Bordeauxwijn.

Wij zetten onze lezers eerst: op elk moment, met elk artikel, op elk platform.

In de journalistiek is kiezen winnen, wij kiezen er voor om 4 inhoudelijke domeinen te claimen en daar dan ook de allerbeste in te zijn, ze vormen de brandstof voor onze newsroom en we nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze passie.

Deze onderwerpen zijn natuurlijk niet zomaar gekozen maar van seismologisch belang voor onze doelgroep van business professionals.

Magazine

12 x per jaar

Elke maand krijg je hier inzicht en inspiratie over de grote thema’s van de wereld, én de oplossingen en best practices die ons naar de toekomst leiden. Geschreven door nationale en internationale journalisten die geobsedeerd zijn door hun vakdomein en zo achter hoeken kijken om tot haarscherpe analyses te komen.

test
E-Mag

48 x per jaar

Elke woensdag in je mailbox: een e-magazine dat de need-to-know informatie van een nieuwsbrief combineert met de nice-to-see inspiratie van een magazine: best of both worlds dus.

test
24/7

24/7 het hele jaar

Newsweek.be biedt een rijkdom aan achtergrondinformatie bij actuele thema's, gecombineerd met slimme analyses en inspirerende columns.